Politica de confidentialitate

Securitatea datelor personale

Datele clientilor vor putea fi utilizate de catre S.C. SOREAL EXCLUSIV SRL pentru:

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. S.C. SOREAL EXCLUSIV SRL se angajeaza sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si S.C. SOREAL EXCLUSIV SRL.

S.C. SOREAL EXCLUSIV SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de:

• Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”) pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

• Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora.

• Legea nr. 365/2002 cu modificarile aduse prin legea nr. 121/2006 privind comertul electronic.

• Ordonanta nr. 130/2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Datele cardului bancar (numar de card, data expirarii, etc.)  NU vor fi Solicitate sau Stocate pe serverele S.C. SOREAL EXCLUSIV SRL

IN CE MOD PRELUCRAM DATELE CU CARACTER PERSONAL?

Soreal colecteaza si prelucreaza datele cu caracter personal pentru a putea livra produsele comandate pe site-ul nostru, pentru a imbunatati experienta in  Magazinul Online, pentru a putea oferi asistenta si suport atunci cand este utilizat Magazinul Online si/sau contul de client, sau in vederea transmiterii unor oferte personalizate (marketing direct).

Pentru a crea un cont de client avem nevoie sa colectam: nume, prenume, e-mail si numar de telefon.

Pentru a putea face livrarea avem nevoie si de adresa de livrare corecta.