Termeni si conditii

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.soreal.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Accesul site

Prin folosirea acestui site va angajati ca toate datele furnizate de dvs. sunt corecte si aveti dreptul de a le folosi.

Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.soreal.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.soreal.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor S.C. SOREAL EXCLUSIV SRL si va duce la actiuni in consecinta.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Accesul site-ului www.soreal.ro de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor si implica acceptul dumneavoastra cu privire la acestia, reprezentand o intelegere intre parti. Incalcarea acestor Termeni si conditii reprezinta o infractiune. S.C. SOREAL EXCLUSIV SRL isi rezerva dreptul de a cere despagubiri sub forma legala celor care au incalcat aceste reguli.

Informatiile de pe acest site sunt gratuite. Toate persoanele care acceseaza site-ul nostru au acces la acestea.

Informatii personale

Clientii care efectueaza o cumparatura trebuie sa introduca date adevarate, exacte si complete. In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra, daca ati creat unul si de a nu va transmite comnada. S.C. SOREAL EXCLUSIV SRL va utiliza informatiile introduse in formularul de comanda in interes propriu. Aceste date nu vor fi facute publice. Utilizatorii au dreptul de a-si modifica informatiile introduse la efectuarea comenzii.

Prin incarcarea, postarea sau transmiterea de informatii prin sau catre site-ul nostru utilizatorii acorda lui S.C. SOREAL EXCLUSIV SRL dreptul de a folosi sau distribui aceste informatii.

Utilizatorii sunt responsabili pentru toate actiunile care decurg din accesarea contului si utilizarea parolei personale. S.C. SOREAL EXCLUSIV SRL nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Site-ul Soreal

Site-ul www.soreal.ro este un magazin online pus la dispozitia clientilor de catre S.C. SOREAL EXCLUSIV SRL.

Fotografiile de pe site-ul www.soreal.ro au un caracter informativ. Pot exista mici diferente intre acestea si produsul respectiv. Culorile de pe imagini pot fi usor diferite fata de realitate.

Conform Legii nr. 365/2002 termenul admis pentru restituirea produselor este de 10 zile de la livrarea acestuia. Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original, complet si fara deteriorari. In cazul in care Cumpărătorul isi exercita dreptul sau de returnare a produsului cumparat, Soreal Exclusiv va returna acestuia contravaloarea produsului cel tarziu in 10 de zile de la data primirii produsului returnat. Clientul este obligat sa anunte intentia de returnare si sa ceara confirmarea adresei la care trebuie trimis produsul. Suma returnata nu va include si cheltuielile de transport.

Copyright

Continutul (imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi si alte date prezente pe acest site) NU poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau inregistrat fara acordul prealabil, in scris, al S.C. SOREAL EXCLUSIV SRL. Acesta este proprietatea S.C. SOREAL EXCLUSIV SRL. Folosirea fara acordul companiei S.C. SOREAL EXCLUSIV SRL a oricaror elemente enumerate mai sus poate fi pedepsita conform legilor in vigoare.

Cumparatorul este de acord sa primeasca obiecte promotionale, produse gratuite, precum si informatii prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la Vanzator si partenerii sai.

Prin Incheierea acestui acord, Cumparatorul accepta termenii si conditiile S.C. SOREAL EXCLUSIV S.R.L.